Infocenter

   

Regisztráció

A weboldalon regisztrálhat, saját Felhasználói fiókot hozhat létre a bal oldali menüsor Fiók létrehozása” opció választásával, vagy a rendelés leadása során. A webshop használatához, böngészéséhez nem feltétlenül szükséges regisztrálnia. Rendelését leadhatja előzetes regisztráció nélkül is.

A vásárlás menete

Fizetés és Szállítás, Személyes átvételi lehetőségek

Rendelés módosítása, lemondása

Miután az e-mail fiókjába megérkezett az automatikus Rendelés Visszaigazolás, Ön már a webshop felületén keresztül nem tudja lemondani a rendelését. Azonban a megrendelés visszavonása a futárszolgálat részére történő átadás előtt még lehetséges, amennyiben ezt írásban, vagy telefonon jelzi részünkre a Kapcsolat menü alatt található elérhetőségeink egyikén. A rendelések átfutási ideje általában 2 munkanap, tehát ha a rendelés feladása után 2 munkanapon belül szeretné lemondani a rendelését, akkor mindenképp javasoljuk, hogy először érdeklődjön telefonos elérhetőségeinken (Kapcsolat menüpont) a rendelés állapotáról, majd utána írásban nyújtsa be a módosítási kérelmét. Amennyiben valami oknál fogva a rendelés csak egy részét szeretné lemondani, akkor a rendelés leadása után 2 munkanapon belül ezt nagy valószínűséggel, ügyfélszolgálatunkkal egyeztetve még megteheti. Ebben az esetben kérjük hívjon minket a lehető leghamarabb a Kapcsolat menüpont alatt található telefonszámaink egyikén, hogy a rendelés állapotáról információt tudjunk Önnek adni, majd ezt követően e-mail-en is legyen kedves visszaigazolni a rendelés módosítási kérelmét. Ha esetleg a megrendelni kívánt méretet szeretné módosítani, úgy kérjük a fentiek szerint járjon el: mindenképp és minél előbb lépjen kapcsolatba velünk telefonon, vagy e-mailen.

Személyes adatok és adatmódosítás

Kérjük feltétlenül olvassa ez az Adatvédelmi Nyilatkozatot! A regisztrációhoz kapcsolódó e-mail címének megváltoztatásához kérjük először lépjen be a bal oldali menüsorban a felhasználói fiókjába, majd a szintén bal oldalon található „Felhasználói menü” alatt a „felhasználói adatok” link kattintásával lehetősége nyílik az alapadatok megváltoztatására, melyet a „Mentés” gomb megnyomásával véglegesíthet. A felhasználói menü „korábbi rendelések” linkre kattintással tekintheti meg korábbi rendelésének adatait, illetve itt változtathatja meg a korábban regisztrált számlázási címét, illetve új szállítási címeket adhat a felhasználói fiókjához. A Felhasználói Fiókja törléséhez, kérjük írjon egy e-mailt az Ügyfélszolgálatra és kérésére adatait azonnal töröljük rendszerünkből.